Despre Noi

Utilizând platforma Vigor Dent vei fi la curent cu tot ce trebuie să știi despre prevenția dentară și vei beneficia de reduceri la serviciile stomatologice oferite de clinicile partenere, prin intermediul unor vouchere cadou.

Pentru că știm cât de importantă este prevenția pentru sănătatea ta orală, am creat platforma Vigor Dent, prin intermediul căreia îți vom facilita accesul la instrumentele necesare unei prevenții dentare eficiente.

Utilizând platforma Vigor Dent vei avea acces nelimitat și gratuit la articole informative, cu privire la prevenția dentară, dar mai mult de atât, vei beneficia de reduceri la consultațiile periodice și de oferte speciale de la cabinetele partenere, înscrise în program prin intermediul unor vouchere de reducere.

Creează-ți propriul voucher și beneficiază de reduceri pentru consultațiile dentare, la oricare dintre clinicile înscrise în platformă.

logo-getvig.health-verde

Ai nevoie de parerea
unui stomatolog?

Nu mai trebuie să mergi la cabinet. Consultă-te acum prin Apel Video! Alege unul din specialiștii Getvig.Health din toata țara!

cropped-logo.png

Cauta in articolele Vigor Dent
folosind campul de mai jos

Notificare: Acest website foloseste cookies pentru a-ti personaliza experienta.