Specialități Stomatologice

Citește despre specialitățile stomatologice. Învață să identifici eventualele afecțiuni dentare și află cum pot fi prevenite sau cum pot fi tratate.

Estetică Dentară

Estetica dentară este o ramură a medicinii și o știință care se ocupă cu redarea zâmbetului, cu ajutorul anumitor materiale dentare și proceduri stomatologice.

Specialitat_Estetica Dentara_TELEFON_1500x1000. png
Endodontie 1500x1000. png

Endodonția (Tratamentul de Canal)

Endodonția tratează afecțiunile pulpei dentare (canalele dentare). Termenul de “endodonție” provine din limba greacă și înseamnă “interiorul dintelui”.

Implantologie Dentară

Implantologia orală este specialitatea chirurgicală care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau a celor grav deteriorați, prin implanturi dentare (rădăcini artificiale) și lucrări protetice (dinți artificiali).

Specialitat_Implantologie_TELEFON_1500x1000. png
Specialitati_Ortodontie - 1500x700

Ortodonție

Ortodonția este o specializare a medicinei dentare care se ocupă cu corectarea anomaliilor dento-maxilare.

logo-getvig.health-verde

Ai nevoie de părerea
unui stomatolog?

Nu mai trebuie să mergi la cabinet. Consultă-te acum prin Apel Video! Alege unul din specialiștii Getvig.Health din toata țara!

Pedodonție

Pedodonția este o ramură medicinii dentare care se ocupă cu îngrijirea și tratarea dinților copiilor și adolescenților, inclusiv a celor cu necesități speciale de tratament.

Specialitat_Pedopontie_TELEFON_1500x1000. png
specialitat_chirurgie_telefon_1500x1000_optimized.-png

Chirurgie Orală

Tratamentele de chirurgie orală se impun în situațiile în care este necesară atât salvarea cât și îndepărtarea dinților afectați de complicații severe ale unor afecțiuni.

Odontoterapia

Odontoterapia este ramura medicinei dentare care se ocupă cu tratamentul cariilor dentare.

specialitati---odontoterapie--1500x700-png_optimized

Abonează-te la Newsletter

Dacă dorești să afli din timp toate noutățile noastre, atunci abonarea la newsletter-ul nostru e cea mai buna soluție. Completează numele tău și cea mai bună adresă de e-mail a ta.

specialitat_protetica-dentara_telefon_1500x1000_optimized.-png

Protetica Dentară

Protetica dentară este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau cu reabilitarea orală a arcadelor dentare, pentru a-ți oferi un zâmbet frumos și echilibrat, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Parodontologia

Parodontologia este specialitatea care se ocupă cu studiul și tratamentul aparatului de susținere a dintelui, formată din gingie, osul și ligamentul care susțin rădăcina dentară.

Boala parodontala
cropped-logo.png

Cauta in articolele Vigor Dent
folosind campul de mai jos

Notificare: Acest website foloseste cookies pentru a-ti personaliza experienta.